Hé jongens,
Er is veel gouden info verspreid over de vele threads op de Buzz. Wat zijn enkele tips en trucs die je in de loop der jaren hebt ontwikkeld om het meeste uit elke reis te halen? Ik wil echt gewoon een thread samenstellen die willekeurige wijsheid bevat die door de jaren heen is doorgegeven door de rivierrat-wijzen.
1) Wegwerp lichaamsdoekjes (zoals gezichtsdoekjes maar dan veel groter) zijn essentieel voor langere reizen en een echte gamechanger voor dames. Geweldig om je mee af te vegen en op te frissen aan het einde van elke dag na het verwisselen van je kleding van de dag.
2) Evenzo zijn dude-doekjes (die doorspoelbaar, biologisch afbreekbaar zijn en machines niet verstoppen) ook erg verfrissend en helpen je schoon te voelen, zelfs op de heetste dagen. (Moderator voegt deze opmerking toe: Doe geen doekjes van welke aard dan ook in iets dat in een SCAT-machine gaat. We verliezen die in Riggins en ze geven 'doekjes' de schuld als een van de bijdragende factoren. Doe het niet!!!!!)
3) Door je zo veel mogelijk voor te bereiden op elke maaltijd voor de reis, wordt je tijd op de rivier veel aangenamer. Veel threads splitsen het op basis van het type maaltijdplanning dat je doet, van snel en gemakkelijk tot gastronomische viergangenmaaltijden, er zijn veel ideeën om de rommel te minimaliseren en de heerlijkheid te maximaliseren! Ik wil niet te veel in detail treden over de daadwerkelijke maaltijden, maar ik zou zeggen dat ongeacht wat je kookt, een scherp stevig koksmes essentieel is. Proberen tomaten te snijden met een botermes is een ongeluk dat staat te gebeuren.
4) Crew-opdrachten - voor elke reis krijgen deelnemers een crew toegewezen (rood, blauw, groen, enz.) en vervolgens wordt een schema opgesteld voor crew-opdrachten voor de reis. We hebben over het algemeen drie crew-opdrachten (kok, groover en ondersteuning) en je brengt één dag door als elke opdracht (en roteert indien nodig op basis van de lengte van de reis). Crew-opdrachten beginnen elke avond in het kamp. De kookploeg is verantwoordelijk voor het diner en het ontbijt en de lunch van de volgende dag. Ze doen al het koken en schoonmaken voor hun maaltijden, maar hoeven de keuken maar één keer op te zetten, omdat ze hun "opdracht" tijdens het avondeten beginnen. Groover-crew is vrij duidelijk, zet de groover de volgende ochtend op en breekt hem af. De ondersteuningscrew zet de gemeenschappelijke ruimtes op (vuurplaats, spelletjes, enz.) en verzamelt brandhout. Dit is misschien wel een van mijn favoriete dingen voor reizen, omdat de verantwoordelijkheid door iedereen wordt gedeeld en mensen verantwoordelijk kunnen worden gehouden als ze hun gewicht niet dragen.
4) IJs.
5) Voorgerechten - we hebben over het algemeen een happy hour in elk kamp nadat we alle groepsspullen hebben opgezet. Het hebben van wat snacks om te combineren met een cocktail is een echte gamechanger en geeft de kookploeg wat tijd om te ontspannen en spelletjes te spelen voordat ze het diner moeten koken, omdat iedereen iets heeft om ze een tijdje overeind te houden.
6) Piskom - zelfs als je plast voordat je gaat zitten om een deuce te laten vallen, is er altijd een beetje extra plas die er gewoon om smeekt om eruit te komen als je je inspant. Een beker bij de hand hebben, neemt de stress weg en houdt de plas buiten. Sorry dames, werkt niet voor jullie.
Er is veel gouden info verspreid over de vele threads op de Buzz. Wat zijn enkele tips en trucs die je in de loop der jaren hebt ontwikkeld om het meeste uit elke reis te halen? Ik wil echt gewoon een thread samenstellen die willekeurige wijsheid bevat die door de jaren heen is doorgegeven door de rivierrat-wijzen.
1) Wegwerp lichaamsdoekjes (zoals gezichtsdoekjes maar dan veel groter) zijn essentieel voor langere reizen en een echte gamechanger voor dames. Geweldig om je mee af te vegen en op te frissen aan het einde van elke dag na het verwisselen van je kleding van de dag.
2) Evenzo zijn dude-doekjes (die doorspoelbaar, biologisch afbreekbaar zijn en machines niet verstoppen) ook erg verfrissend en helpen je schoon te voelen, zelfs op de heetste dagen. (Moderator voegt deze opmerking toe: Doe geen doekjes van welke aard dan ook in iets dat in een SCAT-machine gaat. We verliezen die in Riggins en ze geven 'doekjes' de schuld als een van de bijdragende factoren. Doe het niet!!!!!)
3) Door je zo veel mogelijk voor te bereiden op elke maaltijd voor de reis, wordt je tijd op de rivier veel aangenamer. Veel threads splitsen het op basis van het type maaltijdplanning dat je doet, van snel en gemakkelijk tot gastronomische viergangenmaaltijden, er zijn veel ideeën om de rommel te minimaliseren en de heerlijkheid te maximaliseren! Ik wil niet te veel in detail treden over de daadwerkelijke maaltijden, maar ik zou zeggen dat ongeacht wat je kookt, een scherp stevig koksmes essentieel is. Proberen tomaten te snijden met een botermes is een ongeluk dat staat te gebeuren.
4) Crew-opdrachten - voor elke reis krijgen deelnemers een crew toegewezen (rood, blauw, groen, enz.) en vervolgens wordt een schema opgesteld voor crew-opdrachten voor de reis. We hebben over het algemeen drie crew-opdrachten (kok, groover en ondersteuning) en je brengt één dag door als elke opdracht (en roteert indien nodig op basis van de lengte van de reis). Crew-opdrachten beginnen elke avond in het kamp. De kookploeg is verantwoordelijk voor het diner en het ontbijt en de lunch van de volgende dag. Ze doen al het koken en schoonmaken voor hun maaltijden, maar hoeven de keuken maar één keer op te zetten, omdat ze hun "opdracht" tijdens het avondeten beginnen. Groover-crew is vrij duidelijk, zet de groover de volgende ochtend op en breekt hem af. De ondersteuningscrew zet de gemeenschappelijke ruimtes op (vuurplaats, spelletjes, enz.) en verzamelt brandhout. Dit is misschien wel een van mijn favoriete dingen voor reizen, omdat de verantwoordelijkheid door iedereen wordt gedeeld en mensen verantwoordelijk kunnen worden gehouden als ze hun gewicht niet dragen.
4) IJs.
5) Voorgerechten - we hebben over het algemeen een happy hour in elk kamp nadat we alle groepsspullen hebben opgezet. Het hebben van wat snacks om te combineren met een cocktail is een echte gamechanger en geeft de kookploeg wat tijd om te ontspannen en spelletjes te spelen voordat ze het diner moeten koken, omdat iedereen iets heeft om ze een tijdje overeind te houden.
6) Piskom - zelfs als je plast voordat je gaat zitten om een deuce te laten vallen, is er altijd een beetje extra plas die er gewoon om smeekt om eruit te komen als je je inspant. Een beker bij de hand hebben, neemt de stress weg en houdt de plas buiten. Sorry dames, werkt niet voor jullie.