Kupiłem kompletny zestaw 2025 Hyside 12 Max z nową przyczepą SportTrail o długości 10 stóp w kwietniu 2025 roku. Używałem go jeden dzień na rzece Poudre (Filter Plant run) i jeden dzień na rzece North Plate w pobliżu Saratoga w stanie Wyoming i zdecydowałem się pójść w innym kierunku. Ponton ma mniej niż 20 mil rzecznych w wysokiej wodzie, więc kadłub i cały pakiet są jak nowe!
Oto szczegóły:
--2025 Hyside Max ponton z 3 wyjmowanymi poprzecznicami
--Downriver Equipment Gunnison LD 3 Bay Frame
--3 wiosła Sawyer Polecat z przeciwwagą 8'6 z owijką i stopem
--3 pióra wioseł Sawyer Duramax
--2 wiosła Sawyer Cobra z nakrętką zabezpieczającą
--Downriver Equipment 54 x 23 Poly Deck z 2 zawiasami Poly Deck
--1 Downriver Equipment 30 x 18 x 9 Drop Bag
--28 x 16 x 15 Custom Aluminum River Dry Box, która idealnie pasuje do ramy Downriver Equipment Gunnison
--Nowa wytrzymała przyczepa do pontonów SportTrail o długości 10 stóp wyprodukowana w Loveland w stanie Kolorado
--2 smycze do wioseł Downriver Equipment, paski do ramy i zapasowego wiosła, kula i hak 2 cale
--Dołączę również pompę NRS Wonder Pump 6
Zapłaciłem prawie 10 000 dolarów za cały zestaw kilka miesięcy temu i sprzedam go za 7500 dolarów OBO.
Najlepiej wysłać mi SMS-a lub zadzwonić pod numer 307-640-4425, ponieważ pozwoli to uzyskać szybszą odpowiedź. Mam dodatkowe zdjęcia, które mogę wysłać.
Oto szczegóły:
--2025 Hyside Max ponton z 3 wyjmowanymi poprzecznicami
--Downriver Equipment Gunnison LD 3 Bay Frame
--3 wiosła Sawyer Polecat z przeciwwagą 8'6 z owijką i stopem
--3 pióra wioseł Sawyer Duramax
--2 wiosła Sawyer Cobra z nakrętką zabezpieczającą
--Downriver Equipment 54 x 23 Poly Deck z 2 zawiasami Poly Deck
--1 Downriver Equipment 30 x 18 x 9 Drop Bag
--28 x 16 x 15 Custom Aluminum River Dry Box, która idealnie pasuje do ramy Downriver Equipment Gunnison
--Nowa wytrzymała przyczepa do pontonów SportTrail o długości 10 stóp wyprodukowana w Loveland w stanie Kolorado
--2 smycze do wioseł Downriver Equipment, paski do ramy i zapasowego wiosła, kula i hak 2 cale
--Dołączę również pompę NRS Wonder Pump 6
Zapłaciłem prawie 10 000 dolarów za cały zestaw kilka miesięcy temu i sprzedam go za 7500 dolarów OBO.
Najlepiej wysłać mi SMS-a lub zadzwonić pod numer 307-640-4425, ponieważ pozwoli to uzyskać szybszą odpowiedź. Mam dodatkowe zdjęcia, które mogę wysłać.